Partner worden

Partner op het BK in Lokeren: maximale zichtbaarheid voor uw bedrijf

De hoogmis van het veldrijden – in een stad centraal gelegen op de as Gent-Antwerpen – biedt aan zowel grote, middelgrote als kleinere bedrijven de uitgelezen mogelijkheid om zich te tonen aan het grote publiek (zowel live als via verschillende mediakanalen) én tegelijk klanten, medewerkers of zakenrelaties te vergasten op een unieke beleving van het veldrijden.

Qua kijkcijfers zijn de Belgische Kampioenschappen veldrijden een heuse topper in Vlaanderen: de live-uitzending op VRT van het BK in Kruibeke in 2019 haalde maar liefst 1.144.953 kijkers, met een marktaandeel van een ongelooflijke 76,7%. Op het piekmoment keken zelfs 1.227.969 mensen naar het BK, goed voor een marktaandeel van maar liefst 81,3%. Ook de dames en junioren op zaterdag
scoorden goed met een gemiddeld aantal kijkers van 684.973 (69,7%).

Om uw bedrijf optimaal in beeld te brengen én op het terrein ‘in the spotlight’ te zetten, kiest de organisatie bewust voor een limitering van het aantal sponsors. Vaak zijn sportwedstrijden een kakofonie van logo’s en sponsors. Wij willen onze partners waar voor hun geld geven tijdens deze Belgische Kampioenschappen in Lokeren.

Partner Goud

45.000 € pp (excl. BTW)

Partner Zilver

15.000 € pp (excl. BTW)

Partner Brons

4.000 € pp (excl. BTW)